Шумът около жестоката катастрофа с певицата Дивна и моделката Кристин Илиева бе затихнал. До последните часове, в които бившата моделка Изабела Господинова разтърси мрежата с обръщението си към младата изпълнителка, което накара хиляди потребители във "Фейсбук" да настръхнат.
Публикуваме написаното от Господинова без редакторска намеса:

"До едно момиче Дивна, Дълго опитвах да задържа това което ще напиша за себе си! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до умът на момичето Дивна . Не искам и няма да те съдя за това което направи. Но не мога да не търся отговор за това което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два тл разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар . В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята ,,приятелка,, е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Но колко по леко щеше да бъде и за двете ако не беше обърнала гръб и беше до нея в този момен. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло. И точно в нещастието, което ти причини това приятелство щеше да бъде истинско  Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата и да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни , спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искренно се надявам когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца ! Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори заради себе си и всички които я обичат. Крехкото тяло крие огромна сила! На теб желая достойнство , за да продължиш да гледаш хората в очите ! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел ! Ти трябва да си там до нея!"

Бившата моделка призовава Дивна да бъде смела и да покаже, че не е безразлична. След инцидента изпълнителката не е била активна по никакъв начин в социалните мрежи. Говори се, че е изпаднала в тежка депресия.