Фолк певицата Алисия, която преди дни претърпя пътен инцидент, моли всички за повече разбиране. По думите й спекулациите около катастрофата са неоснователни.
 „За всички тези години, през които съм на сцена, никога не съм се отнасяла несериозно към работата си, не съм пропускала поет ангажимент и не съм пренебрегвала феновете си! Също така не бих си правила шега с живота и здравето ми - това не ми е в стила! Съжалявам, ако много хора са останали подведени, но ви моля да не ме вините и да не съчинявате пошли истории, нито да вярвате на такива - просто непредвидени лоши обстоятелства!”, категорична е изпълнителката.

Припомняме, че преди дни в официалния си профил във Фейсбук певицата се извини на своите фенове, които са я чакали да пристигне в клуб в Добрич на участие.

„Извинявам се на всички мои приятели и почитатели, с които не успяхме да се видим в петък в Добрич! Пътен инцидент възпрепятства пристигането ми при вас. Слава Богу, аз и екипът ми сме добре. Надявам се скоро да имам възможността да ви се реванширам“, сподели тогава Алисия.

Клюкари обаче я заподозряха в измама и я обвиниха, че не е отишла на участието, за да прекара уикенда с любимия си Ники Михайлов в Правец./БЛИЦ