“Леле, какво правите с героите ни! На маймуни ни обърнахте”, реагирали актьорите в “Столичмани в повече”, четейки сценария за новите епизоди от третия сезон на сериала.
“Изумителни обрати се случват. Няма да повярваш на очите си”, казват от екипа.

Идва третия сезон на веселия български сериал. “Столичани в повече” май се връща на екрана на Би Ти Ви в края на февруари.

От авторекламите, които се въртят в телевизията, се вижда как гори къщата на Чеканов, как той самият дърпа микрофона на журналист с думите: “Няма да ми вземате свободата на словото”, как съпругата на Лютов получава истеричен припадък.

Певицата Десислава е сред новите лица, които получават роля във филма. Също и Ромина Андонова, бивша Мис България. Андонова в момента е силно бременна и повече стои вкъщи, но снимките с нея са направени през лятото.

“По сценарий е написано да забременее”, казва един от комедийните актьори в сериала.

Рекламите обаче не показват как дъщерята Мария бяга от вкъщи. Сватбата й с Димчо, прекъсната в последния епизод на втория сезон, засегта наистина се проваля. Въпреки това, сватба ще има, но Ма рия ще се омъжи за Андрей. Грешката им е обаче е, че го правят в чужбина и такава сватба Чеканов няма да признае.

Една част от актьорския екип във филма все още е в почивка, докато другата – съставът на “Комиците”, не е спирала да снима комедийното предаване.

На първи марто обаче всички се събират, тъй като започват снимките на четвъртия сезон.