В края на летния сезон цените се топят и морската почивка по чуждите курорти ни излиза около 300 лева. Сред най-примамливите оферти е Албания. Там можем да отидем на плаж и през септември, а в момента все още има свободни места за датите около двата празника на 6 и 19, пише „Телеграф”.
Ако са ви останали още дни от лятната отпуска, може да се поглезите и с разходка до Сарадна и Ксамил. Цената е 335 лева и включва автобусен транспорт, 5 нощувки със закуски и вечери, пешеходна обиколка на Саранда, целодневна екскурзия за плаж до Ксамил, посещение на Йоанина. Срещи допълнително заплащане може да отскочите и до прелестния Корфу.
 
Друго интересно предложение е посещението на Синьото око – малко кристално езеро, разположено сред прекрасен парк с невероятна природа и причудлива растителност, защитен обект на ЮНЕСКО.
 
За края на септември пък приятни предложения има и от Черна гора. Цените тръгват от 557 лева и включват 4 нощувки (на избраната база изхранване), самолетен билет, летищни такси, трансфер. Кацането е в Дубровник, след което се отправяте към Будванската ривиера. Срещу допълнително заплащане има и екскурзия до Котор. Офертата е за 394 лева, като в сумата влизат автобусен транспорт, 7 нощувки ултра ол инклузив в 5-звезден хотел.
 
Гърция, разбира се, си остава класиката с най-тънките оферти. През септември цените за Санторини чувствително се свиват и за около 590 лева може да прекарате 5 слънчеви дни на един от най-красивите острови в света. Цената включва самолетен билет, летищни такси, трансфер, 4 нощувки в хотел по избор, на съответната база изхранване. 3 нощувки със закуски и автобусен транспорт до Лефкада пък излизат 235 лева в края на септември. За 7 септември цената е 275 лева.