Тя участва в кулинарното шоу "Черешката на тортата" и показа кулинарни умения, но на фона на останалите от звездната компания - Евгени Минчев, Кали, Дидо от Д2, не се класира на челно място. Известният сексолог и водеща в уеб риалитито "Сладки свалки" Наталия Кобилкина днес разказа за своя опит с кулинарията.
Кобилника разказа, че свързва детството си с канелата, тъй като майка й правила страхотни сладкиши. "Дава ми усещане за уют и топлина. Понякога я слагам в чая или я добавям към греяно вино и пиша нови статии и книги. Това точно мe вдъхновява", разказва тя, цитирана от vesti.bg.

Запитана какво никога няма да й омръзне да яде и да готви, Наталия призна, че това е пастата с настърган кашкавал.

На въпрос кое е най-екзотичното ястие, което е опитвала и къде, тя отвърна: Буболечки в Тайланд! Но ако трябва да съм честна, само ги помирисах, не ми стигна кураж да ги пробвам. Но в Тайланд много обичат такива неща.

Водещата призна, че най-омразната й храна е мазно свинско или агнешко месо. "Не обичам мазни и миризливи храни", изтъкна сексоложката.

Като най-мързеливата и бърза рецепта, която винаги става, тя определи омлета: "Две яйца, малко мляко, сода и сол слагате на горещ тиган с краве масло. Става приказка за 3 минути".