Едно момиче, което сама нарече себе си Мис Тигрова, беше обявено за интернет сензация. Клиповете й в социалните мрежи са по-гледани дори и от тези на футболиста Валери Божинов. Мис Тигрова привлече вниманието с крайно странните си коментари по различни въпроси от ежедневието.
"Радвам се, че е станало така, че съм се превърнала в хит в социалните мрежи. Това е абсолютно случайно", каза пред Nова самата Мис Тигрова.
 
Освен с коментари в социалните мрежи Мис Тигрова танцува и е завършила журналистика. "Аз все пак най-много съм танцьорка, защото най-много съм извършвала тази дейност. Иначе завърших журналистика с 5.38", каза тя.
 
Все пак обаче няма да остави еротичните танци, които са й страст, и да стане журналистка, защото не е доволна от заплащането.
 
"Не ме устройва заплащането. За висшистите в България е крайно недостатъчно. Като танцьорка си изкарвам много повече. Те могат само да си мечтаят", каза Мис Тигрова.  
 
Обясни, че псевдонимът Мис Тигрова го е избрала лесно:
 
"Харесвам поп фолк музиката, тя най-много ме вдига. В началото, когато чалгата стана популярна, певиците се обличаха в едни тигрови дрешки, затова така се кръстих и аз", каза тя.
 
Мис Тигрова обясни, че разчита финансово единствено на себе си и подчерта, че колата й е купена от баба й, а за силикона сама си е платила.
 
На въпрос дали изпитва притеснение, че хората може би й се подиграват на нея и на клиповете й, тя беше категорична: "Ако това по някакъв начин прави деня им по-весел, нямам нищо против".

Брюнетката е категорична, че не се е снимала във филми за възрастни и порното с нейно участие, което циркулира из мрежата е аматьорско.

"Първият клип го направих преди 10 години, когато още бях малка и глупава и вярвах на мъжете. Не виждам нищо странно в това. Когато с приятеля ми се разделихме, той го качи в мрежата. Вторият клип пък, колкото и мазохистично да звучи си го качих сама. Просто на мен ми беше гадно и исках и на Цецо (мъжът от клипа) да му е гадно!", категорична е Тигрова.