Днес е петък 13-ти, а звездите са ни подготвили грандиозни неща, но е важно да знаете и ,че Луната e в знак Рак. От 07:01 до 09:42 часа Луната ще се движи по празен ход. През това време да не се предприема нищо важно. 

В 09:42 часа Луната преминава в знак Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Нарастват амбициите. 

Благоприятно е за покупка на злато, произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци. Време за благотворителност. Днес лесно се вземат пари на заем, но трудно се връщат. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. 

23 лунен ден започва в 00:32 часа и продължава през целия ден – напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия. Ден на енергийните вампири. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши най-неотложните си дела, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Запазете самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели. 

Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Не се препоръчва да се намирате на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. Не се поддавайте на провокации (изкушението днес е голямо). 

Ден, в който вместо да осъждате, е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки, както се казва да влезете в „чуждата кожа”. Неблагоприятно време за покупки. 

Ако се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно отново да се съберете със съпруга/та си. Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Добър ден за лечебни практики. Сънищата са лъжовни. 

За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не назначават наказания. 

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. 

Секс- От интимност сега е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.