Овен

Тази неделя забравете за всяка лоша мисъл или такава, свързана с работа. Отдайте се на любимо занимание и максимално се разтоварете.

Телец

През този ден се пазете от излишества. Нямате нужда от нищо повече от това, което имате сега. Другото е суета.

Близнаци

Денят може да ви даде неочакван шанс за създаването на бизнес. Бъдете по-прозорливи и дайте шанс и на най-невероятната идея.

Рак

Това е ден за пълен покой. Не позволявайте на никого да нарушава спокоствието ви и да ви създава дискомфорт.

Лъв

Бъдете сигурни в това, което искате или по-точно, че щом го искате е правилно да се случи. Ако и интуицията ви ви подкрепя, значи сте на прав път.

Дева

Денят може да ви изненада с активността си. Сега е сигурно, че ще имате онова поле за изява, което толкова дълго търсихте.

Везни

Денят е подходящ за покупки, които не са от първа необходимост за бита, но ще зарадват душата ви. Наистина имате нужда от това.

Скорпион

Тази неделя може да бъде по-активна от почивен ден, но всичко ще е за добро и обещава компенсация.

Стрелец

Колкото и да не ви се иска и вие правите грешки, а понякога трябва и да си ги признавате, че и поправяте.

Козирог

Тази неделя прекарайте така, че да не страдате, че сте имали един загубен ден. Ако е необходимо включете приятелите си в дейностите, които ви предстоят.

Водолей

Денят може да бъде забавен, ако си позволите да вярвате повече в това, че чудесата се случват. Забавлявайте се. Може да ви се случи и някой флирт.

Риби

Денят ще ви изненада с нещо не много мащабно, но достатъчно приятно, за да ви покаже, че понякога щастието е в малките неща.