ОВЕН
Днешният ден ще бъде напрегнат, съществува риск напрежението да се повиши, а и да попаднете при извънредна ситуация. Постарайте се да не се случва нищо важно. Не е време да стартирате нови дейности. Разходете се в планината – сред природата ще се разтоварите и ще се успокоите.

ТЕЛЕЦ
Денят е с повишен риск от възникване на аварии и е възможно да изпитвате нервно напрежение. Грижете се да сте спокойни, разхождайте се сред природата (планината е много подходяща), а медитациите и водните процедури ще ви успокояват и ще ви балансират. Не е ден за бизнес и за покупки.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден за вас не е препоръчително да пътувате, да водите преговори и да сключвате важни сделки. Внимавайте да не се въвличате в конфликти с хората от близкото си обкръжение, с роднини, братя, сестри. Денят е рисков, избягвайте напрежението.

РАК
Днес ще е най-напрегнатият ден от седмицата. До средата й и малко след това планетната конфигурация, която създава риск от аварии, ще се промени и нещата ще се успокоят. През днешния ден не е нужно да се случва нищо важно. Грижете се добре за здравето и за спокойствието си.

ЛЪВ
Напрегнат и рисков ден. Избягвайте да влизате в конфликт с околните и особено в партньорските си взаимоотношения, също не бива да се натоварвате прекалено. Не е време и за изяви в професионален план. Грижете се най-вече да сте спокойни и се занимавайте с рутинни дела.

ДЕВА
Днес първият от три дни, които са рискови по отношение на пътувания, особено по-далечни. Избягвайте контактите и работата с хора от чужбина При физическа дейност и при спорт не се претоварвайте, грижете се за здравето и спокойствието си чрез медитации, плуване, разходки в планината.
 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.


ВЕЗНИ
За да избегнете в някаква степен недоразумения, напрежение, както и да попадате в объркани ситуации, в днешния ден е препоръчително да се посветите на духовни практики и на творчески дела. Отдайте се на медитации, на занимания с изкуство, разхождайте се сред природата и не планирайте никакви важни събития и нови дела.

СКОРПИОН
Днешният е първият от няколкото по-напрегнати дни. Поради това избягвайте да инициирате нови дела, пътувания, бизнесотношения, а в партньорствата си бъдете внимателни да не попадате в конфликти и неясни ситуации. Ден за почивка, за медитации, за йога, за плуване.

СТРЕЛЕЦ
Денят е подходящ да обърнете по-голямо внимание на отношенията с хората около себе си – най-добри условия ще се създадат при контактите ви с партньора/партньорката, с приятелите, а също и с хората, с които работите. Иначе днешният ден ще бъде напрегнат, няма да е подходящ за бизнес и за натоварвания.

КОЗИРОГ
През деня планетната конфигурация ще е напрегната и моментът няма да е подходящ да предприемате нови начинания, да се занимавате с бизнес и да стартирате работата по проекти. Внимавайте да не се въвличате в конфликти в партньорските си отношения и с хората вкъщи и се грижете добре за здравето и за емоционалното си спокойствие.

ВОДОЛЕЙ
Напрегнат ден! Не пътувайте и избягвайте да влизате в конфликти с околните, особено с колегите и в партньорските си взаимоотношения. Не взимайте важни решения днес и не реагирайте рязко и импулсивно. Не се претоварвайте.

РИБИ
Денят е рисков, особено по отношение на бизнеса и на финансовите ви дела. Най-добре днес ще се чувствате у дома и в партньорските си връзки. Възможни са проблеми със здравето – ето защо бъдете умерени, не се претоварвайте, грижете се да сте спокойни, търсете центъра в себе си.