Луната е в знак Телец. Безсмислено е да предприемате нещо съществено и важно. Отдайте предпочитание само на текущите и обичайни дела. Пазете гърлото от викане и избягвайте силно изстудени напитки, тъй като днес е особено чувствително. Благоприятно е за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора.
Употребете силен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Съблюдавайте строгост в желанията си. Внимателно правете подбор на храната си, която трябва да е преди всичко качествена. Гладуването е противопоказно през днешния ден. Благоприятно време за зачатие. Луната през целия ден се движи на празен ход (от 03:56 до 22:30ч), така че може да почивате, да се скатавате или да довършвате започнатото, както и за рутинна работа. Нищо важно и ново не предприемайте. В 22:30ч Луната се премества във въздушният знак Близнаци.

21 лунен ден, който продължава от вчера до 23:03ч. Символ на деня е колесницата. Енергията през този ден пробужда в човека активно начало. Задвижва се Ян енергията. Увеличава увереността, решителността и предприемчивостта, но поради празният ход на Луната е по-добре нищо да не предприемате. Клетвите дадени в този ден притежават особена сила, но не трябва да се нарушават.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Уединението сега не е желателно. В свободното време не стойте у дома, активно общувайте с хората. Благоприятен ден за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите във вашия живот. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, за укрепване на стари приятелски отношения, за компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели. Ако се появи болест в този ден, необходимо е веднага да се започне лечение. Някои мистични школи смятат, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

21 лунен ден е необходимо да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката - 21 лунен ден е подходящ за тази цел, но тъй като както споменахме вече, че Луната се движи по празен ход, бих се замислила дали да ви съветвам да го правите.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот. 22 лунен ден започва от 23:03ч и продължава до 23:48ч на следващия ден.