Интернет сензацията се замогна и забрави старите авери. Влогърът Фавиол Сефери се е поддал на пороците на богатите. Глезения наследник на бизнесмен от Албания се е почувствал толкова сигурен в компанията на своя бодигард, че не си е направил труда да скрие белите линийки и фунийка от банкнота, които навеждат на мисълта за консумация на наркотични вещества или въобще не е забелязал, че издайническите „магистрали“ се виждат на снимката, пише Хот Арена.
Със сигурност това е най-бруталната изцепка на ютубъра, имайки впредвид стотиците хиляди деца които го следват и му подражават.Снимката беше затрупана от стотици коментари на потресени майки а Фавиол я изтри час след като я качи.

Татуираният Сефери нашумя в последните години покрай влогърските си видео пародии. Страницата му във Фейсбук бързо натрупа стотина хиляди последователи, които се забавляваха с нелепите му майтапи и шеги. После той навлезе в дълбоките води на марчъндайзинга и си пусна собствен парфюм, така от обикновен глезльо се превърна в арогантен и безпардонен тип, демонстриращ разгул и охолство.Освен последната изцепка със съмнителните линийки на масата, той редовно демонстрира благосъстояние споделяйки снимки от скъпи коли в компанията на набити мускулести батки и „певици“ и „актриси“ със съмнителни достойнства.

От забавните му постове няма ни следа, а фактъ, че печели луди пари от парфюма си е изместил първопричината да стане известен.

Освен това, Фавиол загърбил и старите си авери и вече се мъкнел само с хора „неговото тесто“, предимно синове на известни бизнесмени и олигарси. Очевидно последната стъпка към падението на разглезения богаташ е да посегне към кокаина, който мнозина наричат наркотика на богатите.