Александра Сърчаджиева работи за двама и съвсем изнемогва, за да може да изхранва семейството си. Алекс няма и един почивен ден, защото трябва да работи здраво. Освен ролите си в театрални постановки, щерката на Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова не отказва снимки за реклами и всякакви телевизионни участия, които могат да й донесат пари, пише „Таблоид“.
Откакто мъжът й – вечният скандалджия Иван Ласкин, напусна Театъра на армията, актрисата не може да подвие крак от ангажименти и приема всяка оферта, която може да й донесе приличен хонорар. Вместо да се вземе в ръце и да започне да работи, Ласкин живеел на стари лаври.
  
Той изобщо не се притеснявал, че крехката Алекс е глава на семейството им и плаща всички сметки. На въпроса къде работи в момента в телевизионно предаване самодоволният Ласкин без грам притеснение отговори: „Аз съм бутиков актьор“ и шашна както водещите, така и зрителите.
 
Той се превърнал в една скъпо платена детегледачка на дъщеря им София и се занимавал само с нея. Когато 6-годишното хлапе било на детска градина, Иван уплътнявал свободното си време, киснейки в интернет. Семейните скандали в дома им били рядкост само защото двамата рядко се виждали. Алекс непрекъснато била заета с представления или риалити формати.