Невероятно е какви мъдрости откриват с годините домакините в кухнята. Със следващите няколко тайни не само може да се научите да готвите майсторски, но и да съхранявате умело продуктите, така че дълго да са свежи. Вижте съветите, събрани от AdMe.ru, с помощта на които работата в кухнята ще е удоволствие, цитирани от ЖенатаДнес.
Разклтете за минута сурово яйце и след това го сварете. Ще получите златно яйце! 

yaitse

Ако искате да върнете първоначалния аромат и вкус на студената пица, подгрейте я в тиган, а не в микровълнова.  

Отлично бързо блюдо – запечен хляб със сирене. Добавете зелени подправки и го сложете в микровълновата или във фурна с вентилатор.

Искате бързо да нарежете чери домати? Сложете си между две плоски чинии и прокарайте остър нож по средата. 
Залейте останките от Нутелата в буркана с горещо мляко. Получавате истински топъл шоколад. 

Може да замените липсващата майонеза със заквасена сметана с един твърдо сварен яйчен жълтък и лъжица горчица.

Целината и броколите може да съхраните за по-дълго време, ако ги увиете във фолио.  
 
Картофите няма да покълват, ако ги съхранявате заедно с ябълки, които съдържат вещество, което пречи на покълването. 
 
За да не потъмнява авокадото, поръсете го с ябълков оцет или го съхранявайте заедно с лук.

Истинска мъжка закуска – във формички за печене сложете бекон и рохко яйце и печете. 

Остатъци от вино може да замразите във формички за лед за бъдещи кулинарни експерименти.