Фирмата "Ваклин груп", която е собственост на изнудвания от столичната кметица на район "Младост" Десислава Иванчева предприемач Александър Ваклин, разработва нов луксозен проект до Бизнес парк. Проектът им се намира на 200 метра от спирката на метрото, в местност "Камбаните". Това става ясно от сайта на компанията.

Това ли е Румен Р., за когото Иванчева твърди, че я е издал за грандиозния подкуп и заради "Града на мечтите" ли е скандалът (СНИМКИ) 

Проектът предвижда уникалната локация с гледка към планината да се превърне в две огледални жилищни сгради, разположени на площ от 3 800 кв.м, изпълнени със зеленина и комфорт.

Иванчева крещи обезумяла! Показа странен лист в съда и обяви, че душманинът ѝ е Румен Р. (СНИМКИ) 

"Практика на дружеството, в партньорство с инвеститори от Обединеното кралство Великобритания, е да осигурява изцяло финансирането за всеки проект преди той да бъде стартиран – по този начин ние гарантираме завършването на сградите и спазването на срока за въвеждането им в експлоатация", се казва още на сайта на фирмата.

Предполага се, че именно това е златната кокошка, от която Иванчева е искала да вземе грандиозния подкуп в размер на 250 000 евро.
 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!