28-годишна служителка на туристическа агенция TUI в британския град Саутпорт e загина.d, след като бе атакувана в офиса на компанията. Инцидентът е станал малко преди 13:30 днес. Жената е била откарана в болница, но е починала скоро след атаката, предаде в."Метро".
Според доставчик, станал свидетел на това как изкарват на носилка окървавената пострадала, жената е към средата на 20-те. 

"Чух една дама, носеща TUI униформа по телефона. Тя трепереше и каза, че гърлото й е прерязано, но дали това е вярно, не знам. Бях там в продължение на около 10 минути и когато се върнах в моя микробус и минах през полицейския бунтовнически автобус срещу вратата, изглеждаше, че те изваждат един човек от магазина", добавя той.

Някои твърдят, че е била държана като заложник.

От TUI пуснаха изявление, в което пише: "Съжаляваме да потвърдим, че една жена, членка на персонала, е била замесена в инцидент в нашия магазин за търговия на едро в Даутпорт днес, събота, 13 януари. Правим всичко възможно, за да подпомогнем на местната полиция при разследването и да подкрепим персонала и клиентите си в този труден момент. Ще издадем допълнителни изявления, веднага щом информацията стане достъпна".

Превод: БЛИЦ