Арестуваната с подкуп Деси Иванчева е имала практика да разрешава казуси за община "Младост" не в кабинета си, а в хотелските стаи на 5-звездни хотели в Европа. За това свидетелстват подчинени на бившата фризьорка, пише "Уикенд".

"Тя идваше на работа след 17 часа, когато работният ден приключваше. Стоеше в кабинета си до малките часове на нощта заедно с любовника си Стефан и с дясната си ръка и своя заместничка Биляна Петрова. Всеки петък следобед пък взимаше папки от кабинета си и отпрашваше с тях за чужбина заедно с гаджето си. Казваше, че там ще чете документите", разкриват служители на районното кметство в "Младост".

Само от началото на годината Деси Иванчева и Стефан Дичев са посетили заедно Амстердам, Виена, Париж, Лондон и Гърция.

На една от последните им визити - в столицата на Франция, двамата даже изпуснали самолета си. Наложило се Биляна Петрова да им купува билети за връщане, тъй като кметицата и любовникът й свършили парите, спомнят си служители от община "Младост".

Според думите им Стефан Дичев водел Деси на баровски воаяжи из Европа с една-единствена цел - да я убеди да разпише разрешителни на фирми, с които се е уговорил предварително за пари под масата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ