Цветомир Ценов, популярен повече като Квиц, бе наказан с пробация за гаврата с Ивайло Гърлов и Светослав Тодоров във фургон в село Гложене. През ноември Ценов и негов авер – Димитър Димитров-Мишката, отвлякоха младежите в козлодуйското село и ги подложиха на мъчения и сексуални извращения. Причината за освобождаването на Квиц е, че той си е излежал наказанието докато бил в ареста, съобщава “Козлодуй днес”.
Потърпевшият Ивайло Гърлов е племенник на Огнян Тодоров-Парашмангели, известен крадец и побойник от Козлодуй. Версията за Гърлов и Тодоров беше, че се опитали да оберат местен бизнесмен, но вместо това се натъкнали на извратените престъпници.

Това не е първият случай, в който Квиц се гаври по подобен начин с мъже. През 2007 година крадецът на коли Юлиян Янков-Картофа бе отвлечен, затворен във фургон във Врачанско. В продължение на 3 дни 7 души, сред които и Квиц, се гаврили жестоко с него. Извращенията бяха заснети с мобилен телефон, а клипът се въртя дълго във Vbox, но след това бе свален заради нецензурното му съдържание. Престъпната група, която през 2007 г. бе отвлякла Юлиян Янков, бе задържана при спецакция на врачанската полиция.

По време на гаврата в Гложене Квиц беше заловен в крачка, докато карал Гърлов и Тодоров да блудстват един с друг. Той сключи споразумение със съда и призна изцяло вината си за извращенията с двамата крадци. Председателстваният от съдия Жаклин Димитрова състав му даде наказателна присъда пробация за 7 месеца и 5 дни.

В съдебното решение се уточнява, че 3 дни пробация се равняват на 1 ден задържане в ареста. Така след 73 дни зад решетките Квиц се оказа на свобода вече изтърпял и наложеното му съдебно наказание.