Знаковият подземен герой Атанас Георгиев-Гаргата попадна в епицентъра на нов криминален инцидент, научи БЛИЦ от свои източници.
Медията ни научи, че Гаргата е бил арестуван преди няколко часа в столичния квартал "Бояна", близо до мястото, където Гущеров-младши бе задържан след гонка с полицията.

Мутрата с птичи прякор е бил окован с белезници, след като той и трима негови събратя са блъснали "Хонда Сивик" с техния джип "Тойота". При сблъсъка хондата се е завъртяла като пумпал и е спряла чак в мантинелата на бул. "България".

Гаргата и мускулестите мъжаги са пребили водача на хондата и са го принудили да подпише двустранен протокол, в който да опише, че той е виновен за инцидента.

Свидетели на криминалния инцидент, обаче са информирали полицията. Униформени служители са арестували Гаргата и аверите му и са ги откарали в ареста.

Само пред няколко дни БЛИЦ съобщи първи, че Гаргата е бил арестуван по подозрение за участие в групово изнасилване. След кратък престои в килията, Гаргата бе пуснат по-живо, по-здраво. И резултатът е налице!

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!