Излезе информация за жената, която е примамила, използвала и накрая похитила заможен мъж от Бургас. Това е 30-годишната Диана Куртева, известна в родния си град Сливен с непрекъснатите публични скандали. Имала две деца. Второто детенце е от законния й съпруг К.Ф., който я напуснал заради ужасния й характер, но тя и след развода продължавала да го изнудва. Според полицията е наркозависима. Хората от Сливен твърдят, че често са я виждали дрогирана, злоупотребявала и с алкохол. Не се е задържала на работно място.

В основата на отвличането на 30-годишния бургазлия е именно Диана. Тя предложила на алтернативния си любовник в Сливен – 32-годишният Станислав Стоянов да „издоят” окончателно бургаския глупак.

С жертвата от Бургас тя се запознала във фейсбук, представяйки се за приятна и нуждаеща се от любов жена с малко дете. Снимките, които пращала на тираджията от Бургас, действително отговарят на образа, който тя успяла да си изгради пред наивника.

В края на август тя му гостувала в Бургас и той похарчил за нея няколко хиляди лева по магазини и ресторанти. След това се прибрала в Сливен и е подготвила покушението - с цел  да източат дебитните му карти. Методите са били повече от жестоки – държали са лозарска ножица и са го заплашвали с рязане на пръсти, с набиване на кол, имало е и сексуални извращения.

Третият съучастник на похитителите е с неразкрита от полицията самоличност, тъй като около него се събират още данни, за да му бъде повдигнато обвинение.


Източник и снимка: Флагман.бг

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!