19-годишният Георги Ангелов, който бе арестуван по време на зрелищна акция в "Аримаг", всъщност е собственик на интернет залата на търговския център. Момчето в съдружие с негов авер са въртели от края на миналата година заведението.
Фирмата между двамата е била учредена през октомври месец.  Оказва се че само три  месеца след това един от собствениците попада в ареста, пише TrafficNews.bg.Георги и приятелят му Л. Милков са едва на 19 години, а капиталът им за създаване на дружеството е 50 лева. И двамата фигурират като собственици и управители.
Като основна дейност в договора по учредяване те са упоменали зала за видео игри, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност и прочие, както и  всякаква дейност, незабранена от закона.Всъщност е станало обратното. Собственикът и в същото време управител въртял търговия с наркотици.При акцията, която се проведе в нощта на 9 срещу 10 януари, униформени нахлуха в търговски център „Аримаг“ и задържаха един човек. При обиска при ареста на Георги, в него са открити 107 грама марихуана.