Гръцкият кардиолог, разстрелян от българския полицай Красимир Карчев, е готвел убийството на жена си Дешка и детето им. Това обясни вчера в съда нашият униформен, съобщава в. "Телеграф".
Както БЛИЦ информира, той пое изцяло вината за убийството върху себе си, като обясни, че любовницата му нямала нищо общо. 

"Полицаят ще бъде уволнен. Образувано е дисциплинарно производство за тежко умишлено престъпление, обясни вчера главният секретар на МВР Младен Маринов, цитиран от изданието.

Карчев бе докаран вчера в гръцкия съд с джип и бързо вкаран в залата. Той бе придружаван от адвокат Янис Манделис, който отбеляза, че е бил назначен служебно от държавата, тъй като никой юрист не е поел защитата на любовника. 

С наведена глава ченгето сподели, че има връзка с Десислава от няколко години, но детето не е негово. Гъркът разбрал за любовта им и заради болезнената си ревност решил да убие жената и детето. Дори изпратил SMS на Карчев, в който обявява намеренията си. "Аз го убих, получавах заплахи", призна Красимир. Адвокатът му обясни, че българинът е поел отговорността изцяло и твърди, че приятелката му няма връзка.

Тя дори не знаела, че той се намира на остров Крит и че е устроил засада на съпруга й.