Собственикът на голяма строителна фирма разстреля двама души и рани един смъртоносно в главата заради дълг от 170 000 лв., съобщава „Телеграф“. Точно толкова трябвало да му дадат жертвите Вячеслав Коев и Стойка Мишева и синът ѝ Станимир Михайлов, който е с куршум в черепа.

По ирония на съдбата собственикът на фирмата инвеститор, за която работели убитите, Дмитро Корупаткин успял да избяга. Точно руснакът подал сигнал в полицията за стрелбата и разказал всичко на ченгетата.

Както БЛИЦ писа убийството се разиграло вчера в 10:15 ч в офиса на Драгомир Драгомиров в столичния квартал „Витоша“. На метри от фаталната сграда на ул. „Ради Радев“ 18 има детска градина, където малчуганите през цялото време играели на отворената тераса.

Драгомиров, който е собственик на фирма „НД-инвестмънт“, работел с инвеститора Корупаткин. Те направили една сграда, започнали и втора, показва разследването. В хода на работата обаче се оказало, че руснакът не е превел всички пари на Драгомиров, и се уговорили да се видят в офиса му.

Сутринта вчера Корупаткин, управителката на фирмата му „Пейсол“ Стойка Мишева, синът ѝ Станимир Михайлов и Вячеслав Коев отишли на мястото. Между тях и строителния бос обаче станал скандал, тъй като трябвало да му дадат още около 170 бона. Сметките показали, че за първата му сграда дължали 104 000 лв., за които имало документ и още около 66 хиляди лева, за втората.

57-годишният Драгомир се вбесил, извадил законния си пистолет „Барета“ и започнал да стреля по инвеститорите. Корупаткин успял да избяга и незабавно успял да подаде сигнал в полицията. Стойка и Вячеслав обаче били надупчени в телата и издъхнали на място. Драгомир от упор гръмнал в главата 34-годишния Станимир. Мъжът беше откаран в Окръжна болница и се борят за живота му.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Вижте и какво каза майката на Вячеслав пред медията ни тук!