48-годишният Антон Бояджийски бил финансово затруднен и от месеци търсил работа в града под тепетата като музикант, пише пловдивският регионален сайт trafficnews.bg.

В Пловдив китаристът е свирил дълго време в бившия пиано бар „Ротонда”. Напуснал е преди 5 години. След затваряне на нощния бар, той е работил в кафе-бар „НЕО” до ВСИ. Всеки петък в заведението организирало рок вечер, а Антон е бил главното действащо лице. Така до преди 3 години, когато „НЕО” залязва.

Преди три месеца 48-годишният мъж започнал да търси заведения и ресторанти в ски курорта Пампорово, с надеждата да успее да започне работа там.

БЛИЦ припомня, че зловещото убийство се разиграло втузарското „Ауди ТТ“ на китариста, което бе намерено край Пампорово.

Както медията ни вече писа водещата версия е убийство и самоубийство.

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.

Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

БЛИЦ показа и първи СНИМКИ от блока, където са живели двамата.

Съседи на загиналите също проговориха, като разкриха, че Антон е бил доста странен тип.Освен всичко това бе намерена и счупената му китара, която се вижда на кадри от блока на загиналите.

БЛИЦ показа неподозирани подробности за живота на Антон и публикация в социалната мрежа, която може би подсказва, че мъртвият не е виждал друг избор освен смъртта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!