Брутален случай на агресия потресе Южен Уелс. Бивш затворник преби зверски приятелката си, защото не го задоволявала сексуално. Нападението е станало няколко месеца, след като 41-годишният Кевин Евънс излязъл от пандиза заради кражба.
Побеснелият мъж налагал беззащитното момиче, докато не загуби съзнание. Това обаче не му било достатъчно и продължил да удря и рита лицето й, докато Катрин лежала беззащитна на пода, съобщава  The Sun.

Нападението е станало в дома на жертвата в Южен Уелс. Катрин разказала, че мъжът я ударил няколко пъти по лицето и тялото, оставяйки я да се дави в собствената си кръв.Младата жена е открита от съседи, които извикали полиция. В резултат на нанесения побой тя е множество травми по ребрата, ръцете, шията и гърба, рани по лицето, счупен нос и увреждане на слъзния канал, което може да остане постоянно.

Пред съда Кевин признал своята вина и написал писмо,  че се разкайва. Това обаче не успяло да размекне съдията, който го сметнал за опасен престъпник, способен на убийство, и го върнал отново в затвора, този път за 10 години. 

Превод: БЛИЦ