Полицията в Кентъки призна за случай, в който 5-годишно дете безпомощно наблюдавало как пребили и вързали майка му, а после я съборили от скала. Жената все пак оцелява, след като е закарана в болница. Трупът на детето обаче бива открит на следващия ден.
Полицейският комисар Рик Сандърс разказва, че все още не е известно точното време на смъртта на малкия Джеймс. Според New York Post резултатите от аутопсията ще бъдат готови след два дни. Майка му Джесика Дарън в момента е в болницата в Лексингтън. По обвинение за отвличане и побой са събрани доказателства срещу 41-годишният Лони, който вече е арестуван.
 
Според детективите Джесика и извършителят се познават, но не са имали интимни взаимоотношения. Между тях е имало спорове заради пари. После мъжът я е вързал и я пребил. След това я е подкарал към върха на скалата, от която я е изхвърлил. Синът на Джесика станал свидетел на случилото се, а след това изчезнал безследно.
 
 Буквално на следващата сутрин спасителна група е отишла да търси Джеймс. Тялото му е намерено на 104 мили от Лексингтън. Новината за смъртта на момчето е шокирала цялото му семейство, по-специално роднините му от Флорида, които вече страдат заради бедствието „Ирма”. Всички помнят малкото момче като много весело.

Превод и редакция БЛИЦ