Известните гоцеделчевски дилъри на наркотици Б. Маргаритов с прякор Маргарита и Николай И - Мухата бяха арестувани в акция на криминалисти от Гоце Делчев и Благоевград, съобщава struma.com. Операцията бе проведена тази нощ и протече с масови обиски по домове на криминалнопроявени лица в града.

При обиските в къщите на Мухата и Маргарита освен голямо количество наркотици е намерен и цял оръжеен арсенал - незаконни оръжия и боеприпаси, които са иззети за експертизи.

В дома на Маргарита са намерени и везни за претегляне на наркотици, както и наркотици от различно естество. Двамата дилъри са били следени от оперативните и снощи извършили няколко продажби на дрога, след което са задържани заедно с клиентите им.

Има информация, че те са едни от най-активно действащите пласьори на дрога в Гоце Делчев. Проследяват се връзките им с дилъри в региона. Предполага се, че канабисът, който е открит у тях, е донесен от Петрич. Търси се връзката им с по-големи доставчици на наркотици в Пиринско. Работата по случая продължава. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ