В „Господари на ефира” разкриха как Маг Сара е измамила песионерка с 3500 лева. Репортажът бе пуснат току що в "На кафе" по Нова Тв.
 
„Врачката обясни на майка ми, че има розово проклятие и може да го развали в Йерусалим, но за целта трябва да й плати пътя, който струва 3500 лева. Майка изтегли заем от 3000 лева и при пенсията й от 400 лева, сега ще плаща 20 месеца по 165 лева вноска месечно”, заяви дъщерята на измамената.
 
Репортерът на „Господари на ефира” Боби Ваклинов потърси Маг Сара и обяви пред нея, че разполага със снимка, на която получава парите. Ваклинов настоя тя да ги върне на възрастната жена.„Тя може да каже, че съм взела 10 000 лева. Нека тези жени да си пият редовно хапчетата”, изцепи се Маг Сара.След подадения сигнал в полицията врачката бе откарана с кола на органите на реда, а по-късно дъщерята на измамената разкри щастливия край пред „Господари на ефира”: „Благодарение на вас след намесата на Икономическа полиция и служители от Девето РПУ маг Сара върна тези 3500 лева на майка ми. Още веднъж ви благодаря.”