Ангелина Динова – майката на убитата Милена, не издържа да гледа следствения експеримент, който тече вече повече от половин час в съдебна зала. През цялото време почернената жена ридаеше. Тя излезе от залата и продължи да плаче.  

Ще дочакат ли справедливост: Близки и роднини на закланата от ревнивия Илиян красавица Милена плачат пред съда (СНИМКИ) 


В следствения експеримент видео показва как годеникът на Милена – Илиян Рангелов, прави пълни самопризнания как е убил момичето.



Убиецът на красивата Милена наглее в съда! Скочи на журналистите с тежки клетви (СНИМКИ) 

Във видеото, което е правено малко след убийството той казва: „Когато се прибрах Милена си беше легнала. Аз ходих до банята. Легнах и аз. Заспал съм. После я чух как става и се облича и ми каза: „Боклук мръсен, прибра се най-после? Един ден ще останеш сам“. После излезе. Аз се облякох, нахлузих чехли и я настигнах по улицата. Бях взел от кухнята нож. Хванах я за рамото и я попитах „Я кажи как ще остана сам?“. Прободох я леко, исках само да я сплаша, но ножът беше много остър и влезе целия. Аз исках само да я уплаша, но тя започна да се свлича, а аз изпаднаха в шок и тръгнах да бягам без да се обръщам“.

През цялото време докато гледаше видеото Илиян не трепна. Нито веднъж не погледна почерненото семейство, нито пък собствените му роднини, въпреки, че за него стоеше баща му и ридаеше.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!