26-годишният Фидел Лопес бе осъден на доживотен затвор за жестокото убийство на Мария Немет. Злодеят изтръгнал червата на новата си любовница, а след това натикал във влагалището ѝ бутилка и маша за коса, защото тя промълвила името на бившия си по време на секс, съобщава Daily Mail.

Лопес се съгласил да признае вината си едва след като бил заплашен със смъртно наказание. По време на завършилото в САЩ съдебно дело се разбра, че през 2015 г. Лопес убил приятелката си, тъй като тя без да иска назовала името на бившия си любовник по време на секс с актуалния си такъв.

След убийството мъжът съм извикал полиция и съобщил, че на Мария ѝ прилошало след хард секс. Стражите на реда го заварили да плаче в банята над ваната с тялото на Мария.

Те обаче останали шокирани от огромното количество кръв, която била навсякъде – във ваната, на стената и дори в шкафчетата. В тях полицаите открили и късчета човешко месо. В началото те предположили, че младата жена се е опитала да направи аборт, но експертите опровергали тази версия.

Фидел Лопес първо отричал всички обвинения и твърдял, че Мария сама е поискала да използва бутилка по време на секса. Под заплаха от смъртно наказания обаче той си признал всичко и получил доживотна присъда без право на предсрочно освобождаване. 

Превод: БЛИЦ