Списък с политици, които са били поставени под контрол и са били подслушвани законно и незаконно от февруари миналата година до март тази година обяви в ефир Григор Здравков от легия "Антимафия". Контролирането било поръчано от Димитър Николов - Митко Каратиста, който е приближен на Бойко Борисов и Румен Николов - Пашата, и за това са знаели Цветанов и Борисов. От организацията преди време първи хвърлиха бомбата за работата на паралелно МВР и частен ГДБОП, който подслушвал незаконно.
В списъка от групата на БСП са били Сергей Станишев и съпругата му Моника Йосифова, Мая Манолова, Ангел Найденов, Кристиян Вигенин, Антон Кутев. 

От ДПС това са Ахмед Доган, Лютви Местан, Камен Костадинов, Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева. Мислело се е как да бъде отстранен Делян Пеевски, твърди Здравков. 

Разработван е сценарий за физическото нараняване или отстраняване на шефа на КТБ Цветан Василев, каза в "Лице в лице" Здравков.

Тези хора са били подслушвани законно и незаконно, следена им е кореспонденцията и за някои от тях е имало версии за физическо отстраняване.

От "Атака" били слушани Волен Сидеров и Деница Гаджева - за тях са търсени компромати.  Контролът е идвал откъм Драгалевци от Пашата и Каратиста.

Главният прокурор Сотир Цацаров бил също подслушван преди да заеме поста, за да се провери превантивно дали ще е лоялен.

За този списък е сезиран ГДБОП. Самият Станимир Флоров, който беше отстранен от поста, поел сигнала и го заключил в каса.

Засечени са другарски беседи в хотел с фитнес на околовръстното. Там лекари - единият, занимаващ се с поведенческа психология, а другият с гинекология, са си говорели как да наплашат една девойка.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов пък отлично знаел как се разпределят бакшишите от контрабандата с цигарите.

Борисов като се притеснява, че го слушат да иде и да извади от горния ляв джоб на Митко Каратиста диктофона, съветват от легия "Антимафия". /БЛИЦ