Полицейската акция в село Луково категорично е свързана с процесуално-следствените действия по разкриване на безпрецедентното 6-орно убийство в Нови Искър, довериха отлично запознати източници на БЛИЦ. Криминалисти са устроили капан на заподозрян за извършеното на престъпление, а полиция и жандрамерия затягат примката около него.

Както ексклузивно медията ни писа, в село Луково има части на жандармерията, които издирват мъж във вилната зона на селото. Кметът на селото заяви пред БЛИЦ, че не се касае за местен жител и няма представа дали издирваното лице е наело вила, гостува на някого или се укрива във вилната зона. 

Към момента МВР и прокуратурата не потвърждават официално, акцията в Луково е свързана със случая в Нови Искър. Отлично запознати с хода на процесуално-следствените действия обаче довериха пред медията ни, че още вчера разследващите са имали ясна насока за разкриване на тежкото престъпление. 

По наша информация има заподозряно лице и са предприети мерки по задържането му. Няма данни засега обаче дали въпросното лице е уличено в извършителството на шесторното убийство, както и дали има други лица, съпричастни към тежкото криминално деяние.

Има голяма вероятност прокуратурата и МВР до края на деня да обявят официално нови разкрития, свързани с 6-орното убийство в Нови Искър, научи още БЛИЦ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ