Имена на депутати и бизнесмени ще изскочат от тефтерите на главния букър на модната агенция "MY agency" на Ралица Тодорова. Това твърдят пред "Стандарт" магистрати. Страх от черното тефтерче скова елита.
Депутати и бизнесмени плащали по специална тарифа от по 1000 лв. за първокласна гърла от каталога на Антон Петров-Хамстера. Уверенията били, че "услугата" ще е забулена в пълна дискретност. Обемите на работа обаче паднали главоломно след акцията и делото "Октопод". И главният букър на "MY agency" Ралица Тодорова, и плеймейтката Светлана Василева, позната като Гонзовица, успели да разгърнат пълноценно бизнеса с елитни момичета едва за 1,5 г. - от средата на 2010 г. до зимата на 2011 г.

"Салата Цезар" - под това име се продавала живата плът на "MY agency".

Първоначално разжалваната "Мисис България 2008" Ралица Тодорова пращала каталога с момичетата на диск. После направила мейл - "Салата Цезар". И лично давала на клиентите парола, с която могат да разгледат "менюто" на агенцията. Всички девойки вътре били описани като порноактриси - с първо име и инициали на второто.

Макар адвокатката на Мирослав Йончев Ваня Траянова да твърди, че Ралица никога не е работела в агенцията на шампиона по фитнес, самата Тодорова е написала в страницата си във Фейсбук, че е главен букър - т.е. занимава се с одобряването на моделите, които да имат презентация на страниците на "MY agency".

Софийският градски съд остави в ареста късно в петък Антон Петров-Хамстера, шефа на модната агенция "MY agency" Мирослав Йончев и охранителя в "Спартак секюрити" Цвятко Цветков, който играел ролята на контрольор и сводник на проститутките. Преди това антимафиоти закопчаха на софийското летище минути преди да излетят за Брюксел с полет на "Уиз еър" Ралица Тодорова, съпруга й Георги Стефанов и колежката й Камелия Хасан. Те трябвало да отворят бардак в белгийската столица.

Ралица се съгласила да стане защитен свидетел и разказала надлъж и нашир схемата за наемането на скъпоплатени проститутки от политическия и бизнес елит у нас. Нормалната тарифа била 600 лв. на час, 800 лв. за 3 часа и 1000 лв. за цяла нощ. За партньори и приятели на кръга около Алексей Петров ползвали услугите с намаление.

Проститутките пък били разделени в 2 категории, като цената на второкласните била с 200 лв. отдолу. Смята се, че от 600 лв./ч за платена любов по 250 лв. прибирал Антон Петров.

Ралица разказала на разследващите, че било престижно да си на повикване за отбрани клиенти, защото алтернативата била да заработваш в стриптийз баровете, за които отговарял Димитър Митров-Полицая. А цената била едва 150 лв. за час платена любов. Ралица била сред богопомазаните - Мирослав Йончев лично я запознал с боса Антон Петров във фитнеса на бул. "Цариградско шосе" (най-вероятно става дума за центъра на Гълъбин Боевски, б.а.) още през март 2010 г.

Според прокурор Милчо Момчев понякога ВИП проститутките оказвали специално внимание на някои клиенти - придружавали ги и при пътувания зад граница.

Гонзовица придружавала богати бизнесмени заедно с Камелия Хасан в техен воаяж. В друг случай пък две момичета пътували до Дубай.

Плеймейтката Светлана Василева опроверга данните, изнесени от прокуратурата в отворено писмо. "Обръщам се към всички медии да не преписват всичко онова, което безизвестни, жадни за слава персони казват по мой адрес. Най-лесният начин да станеш популярен е да обидиш едно популярно и вече доказало се лице в медийното пространство. Излишно е да коментирам подобни слухове, че съм била на повикване, тъй като това е безпочвено твърдение и няма доказателства", написа Гонзовица.

След като "Октопод"-ът се оказал на мушка обаче, оборотите от работата обаче осезаемо падали. Затова през януари тази година Ралица Тодорова и Камелия Хасан - по поръка на босовете си, отишли в Брюксел, където да разширят дейността и да търсят нови клиенти. Там се свързали с българина Виктор Иларионов, който ги уредил да работят на витрина.

Цената им под "червените фенери" била 50 евро за 20 минути. Вноската, която трябвало да дават на Йончев, била по 1700 евро на месец, а по-късно паднала на 1000 евро. На 25 юни, ден преди да я закопчеят на път за Брюксел, Ралица Тодорова пише във Фейсбука си: "Ако не сътвориш сам план за своя живот, най-вероятно животът ти ще стане част от плановете на някой друг. И познай какво са планирали другите за теб? Нищо особено...".

Очевидно Ралица е планирала да вземе съдбата си в свои ръце. Този път МВР и прокуратурата й спретнаха различен план. В него тя разкрива мръсните тайни на родния елит и ъндърграунд и едновременно с това трепери за живота си. Навярно се страхуват и други - дали с наближаването на изборите дясната ръка на Алексей Петров - Хамстера, няма да извади голо оръжие срещу политиците. /БЛИЦ