Близките на Боби не са успели да се чуят с него след настъпването на Новата година. Отишъл в къщата на гаджето му Нанси, защото родителите й не я пускали. Трябвало е да празнува с трима свой приятели, но в последния момент променил плановете си, без да предупреди близките си. Това разкри пред bTV семейството на Боби, който бе брутално разстрелян заедно с още петима души при кървавото убийство в Нови Искър.
Майката на ученика Стефана Елисаветова разкри, че му е звъняла, но телефонът му е давал заето. След това бил изключен. 

"До колкото разбрах всички са били стреляни в главата и в тялото. Не знам какъв садист трябва да постъпи този начин. Тази година трябваше да бъде абитуриент. Кротко дете беше, не се биеше. Просто нямам думи, каза бабата на Боби Корнелия Цвеева, като не успя да скрие сълзите си.

В района на бруталното престъпление са иззети са всички камери.

Стана ясно още, че в нощта на 31-и декември бащата Неделчо звъннал на сина си Георги 30 минути преди полунощ, за да се прибере, защото имало проблем. Два дни по-късно деца от квартала откриват безжизнените тела.

Майката Кети пък наскоро развила бизнес със своя приятелка, но той не потръгнал.

Районът остава отцепен. Семейният джип все още е на местопроизшествието. Както БЛИЦ съобщи, бяха иззети пет плика с веществени доказателства. 

Преди малко повече от час пък от МВР и прокуратурата повдигнаха завесата около тежкото криминално деяние.

"Става въпрос за шесторно убийство и още сега изключваме версията за самоубийство на някой от убитите!ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!