Името Тами Ерин може да не ви звучи познато, но всъщност от край време знаете коя е тя. През 1988 американската актриса изигра главната рижава роля във филма "Новите приключения на Пипи Дългото Чорапче". Тогава 11-годишната сладурана се превърна в звезда.
Както често се случва с децата актьори обаче, след това кариерата ѝ западна. За изминалите 15 години Тами се е снимала едва в 7-8 филма, при това ролите ѝ не са особено интересни.

Въпреки неуспехите, манията за известност очевидно не я е напуснала. Щом не става по традиционния начин, значи е време да се прибегне до традиционната кризисна стратегия в търсенето на популярност - порно касета. Въпросната е заснета в домашни условия от Тами и бившия ѝ приятел.

Той първи изявил намерение да продаде горещата лента за публично разпространение. 39-годишната блондинка била против, карала се с него по въпроса, но впоследствие решила самата тя да сключи изгодната сделка. Получила е 10 000 долара за записа.

Новите приключения на някогашната Пипи обаче не свършват дотук. Тами Ерин се изявява и като стриптийзьорка в известен клуб в Лас Вегас. На снимката виждаме как се целува с порно звездата Джослин Джеймс по време на партито по случай Хелоуин.

Очакваме в най-скоро време да ѝ предложат роля във филм за възрастни, за която да бъде издокарана с две стърчащи плитки. И искрено се надяваме това да не се случи. /БЛИЦ