Появиха се зловещи подробности за фаталния инцидент, разиграл се късно снощи на моста в Бургас. Около 21 часа стана ясно, че труп на мъж плува в морето. Оказа се, че загиналият първоначално е направил опит да се обеси от моста, примката обаче се е скъсала, той паднал в морето и се удавил.

Загиналият е 75-годишният грък Спиридон от град Аскри - малко градче на няколко километра от столицата Атина.

Появиха се обаче зловещи подробности за инцидента. Днес стана ясно, че трупът му е забелязан от младо момиче и момче, които се разхождали по това време в Морската градина.

Тялото на 75-годишен мъж бе извадено с граничен кратер. Докато траела акцията от раницата на Спиридон, която той оставил на моста, не спирало да се носи музика. Тя идвала от телефона му, който не спирал да звъни.
 


Какви са мотивите на 75-годишния грък да предприеме фаталното действие все още не е ясно. Не се знае и кой толкова напористо му е звънял във фаталната нощ.

Късно снощи тялото бе откарано с линейка за аутопсия в УМБАЛ-Бургас.

Междувременно стана ясно, че Спиридон Христоу, е имал къща в бургаското село Маринка, където живеел постоянно. Преди време той дошъл в България и се установил в селото, заедно с жена, с която живеел на семейни начала. Той обаче имал сериозни проблеми у дома. Преди около година си тръгнал за Гърция, а жената останала тук. Вероятно са имали проблеми помежду си, защото той дълго време не идвал в Маринка. Скоро обаче се завърнал, като често бил забелязван извън дома си, уточнява пък burgasinfo.com.
 


Снимки: Флагман.бг и burgasinfo.com

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!