Бобовдолец е промушен с нож в гърба при семеен скандал. 33-г. Емил Димитров и съпругата му завихрили истински екшън с викове и закани около 23.30 часа в апартамента в бл. 68 в Бобов дол, където живеят. Съседите им се събрали на стълбищното пространство пред апартамента, откъдето се чували виковете, и ги увещавали да спрат скандала.
Изведнъж вътре всичко утихнало и след малко пред блока пристигнала линейка на Спешен център. Дежурният лекар влязъл в апартамента и открил 33-г. Емил Димитров със забоден кухненски нож в гърба. Намушканият мъж веднага е транспортиран в хирургия в общинската болница в Дупница.

Съпругата му твърдяла пред дежурния лекар в Бобов дол, че сам се намушкал в гърба с кухненския нож. От Спешния център веднага уведомили полицията в Бобов дол. Криминалисти разпитали съпругата на ранения, но и пред тях тя твърдяла,че съпругът й сам се е намушкал в гърба. Разследването на семейния екшън продължава.

В хирургия след рентгенова снимка е установено, че ножът е засегнал белия дроб на младия мъж. С линейка Е. Димитров е транспортиран по спешност в „Пирогов”, придружаван от дежурния лекар в хирургия доц. Недин.

Емил Димитров веднага е опериран в „Пирогов”