Адски трус ще разтърси Калифорния на 23 септември, прогнозира американската ясновидка Луиза Вогел Шарп. Земетресението ще бъде последвано от пожари и нови урагани, пророкува тя, цитирана от infomaxx.ru.

Според ясновидката, природните катаклизми ще се отразят пагубно на американската икономика, ще я срутят.

"Ще има голямо земетресение, което ще настъпи около 23 септември.То ще разтърси самата основа на американската нация... Виждате ли колко ужасни бури дойдоха и ни накараха да отправим молитви към небето? Земетресение обаче ще ви постави на колене, защото в този момент ще видите как дните свършват за вас.

Калифорния! Процесът ви започна на 21 август. Харви сложи началото на ураганното време, но ти, Калифорния, ще сложиш началото на земетресенията, защото земята ще се пропука под краката ни. Водата и вятърът на бурята ще продължат да бушуват. Пожарите навсякъде ще започнат и ще се разширят. Икономиката ще се срине, какво ще се случи след такъв хаос е неизбежно", казва тя.

Интересът към гадателката расте, след като се оказа, че е познала за ураганите и за земетресението в Мексико.Все пак, за да бъде разгледана ситуацията обективно, трябва да се отбележи, че след земетресението в Сан Франциско през 1906 г. прогнозите за повтарянето на такъв ужас в Калифорния е основен доход за различни видове проповедници.

Днес има много такива откровения. Дори хората, които са много далеч от религията, внезапно скачат от леглото в ужас по средата на нощта и се запътват към YouTube, за да кажат нещо и да предупреждават някого. 

Също така има известно очакване в геологията. Обективен факт: вулканичните изригвания и земетресенията по света се увеличиха значително. Сеизмичните удари в света със сила по-малко от 7,0 по Рихтер дори не им се обръща чак такова внимание. Това, че днес има много земетресения е очевидно дори без статистически данни. Земетресенията се появяват не на равно и празно място, а в зони на сеизмична дейност. Изненадващо е, че Сан-Андреас по някакъв начин не реагира.  Дори сеизмичните събития в Йелоустоун се увеличиха. Последният случаи бие всички рекорди: почти три месеца почти 3000 земетресения. В същото време в Калифорния, добре известна сеизмична зона, има напрегната тишина. Това е много лошо.
 

Превод и редакция: БЛИЦ