Децата Емил и Теодор най-вероятно са паднали от прозореца на последния осми етаж на блока, в който живеят. Балконът се пада в задната част на жилищната сграда. Става дума за огромна трагедия, коментираха официално от полицията във Варна.
Както БЛИЦ първи писа, едното детенце е издъхнало на място, а другото е в критично състояние в болница и се бори за живота си.
 
„Все още не може да се каже категорично дали става дума за нещастен инцидент и децата са паднали или в случая е извършено брутално престъпление и малчуганите са били хвърлени от балкона на дома си”, коментират криминалисти пред БЛИЦ.

Тепърва ще се проверяват всички данни и обстоятелства около жестоката трагедия, която почерни варненския кв. „Левски”. Както БЛИЦ първи съобщи, невижданата трагедия се разигра в ранните часове на деня на ул. "Петър Райчев", блок 2.

Инцидентът станал във вход В. БЛИЦ научи, че на последния етаж живее младо семейство, което съвсем скоро се нанесло в апартамента. Половината тераса на техния дом е закрита, а другата половина е открита.

По първоначални данни близнаците Емил и Теодор са паднали от прозореца на закритата част на терасата. Предполага се, че са се покатерили на някаква мебел, залитнали са и са полетели от осмия етаж.
 
Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ
 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!