Появи се първо видео от страшния инцидент с ТИР, станал на околовръстното шосе в София. Припомняме, че както БЛИЦ първо писа пътният инцидент е станал на Околовръстен път преди разклона за с. Казичене.

Сигналът е подаден около 12 часа днес. ТИР, движейки се по Околовръстен път, преди разклона за с. Казичене, се е ударил в информационните табели на пътя и се е преобърнал. На място веднага са изпратени екипи на полицията,  пожарната и Бърза помощ.


Пострадал е водачът на камиона. Той е в тежко състояние. Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ – София Катя Сунгарска, цитирана от "Фокус".


„Човекът е с гръдна, коремна и лицево-челюстна травма. В момента колегите го стабилизират и го подготвят за транспортиране. В Окръжна болница ще бъде хоспитализиран. Доколкото разбирам е чужд гражданин“, заяви Сунгарска. Сунгарска уточни, че дълго време пожарната се е опитвала да извади пострадалия от ТИР-а.


„Сигналът при нас е постъпил в 11.57 ч. Изпратили сме два екипа. Първата линейка е на 6-ата минута на място, а втората веднага след нея. Има доста разлято гориво и инцидентът е тежък“, каза още тя.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!