Карнобатлията Ангел Радичев се забърка в неприятности около година след екшъна, при който заплаши да смаже от бой шофьор на пътнически автобус на АМ „Тракия”. Тази сутрин Радичев отново е избухнал при засечка на пътя. Това съобщиха очевидци на случката, цитирани от Флагман.бг.

Около 10:45 ч. лъскавата лимузина на 32-годишния мъж била засечена от друг автомобил на бургаския булевард „Иван Вазов”. До сериозен удар и катастрофа не се стигнало, но това не попречило на карнобатлията да изскочи бесен от колата и да строши предното стъкло на другия автомобил. Екшънът бил гарниран с викове и крясъци от страна на Радичев, който обаче минути по-късно се усетил, че е в период на пробация и започнал да брои тлъсти пачки, за да плати на пострадалия шофьор, разказаха свидетели на случката.

Данданията обаче бързо привлякла вниманието на хората в района и те сигнализирали на тел. 112. При идването на полицейския патрул двамата шофьори твърдели, че нямат никакви претенции един към друг.

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас потвърдиха за екшъна.

„Има преписка по случая. И двете страни ще бъдат извикани за обяснения в Първо РУП. След това материалите ще бъдат докладвани в Районна прокуратура. По преценка може да се стигне до задържане на агресивния водач”, каза говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева.

Припомняме, че в началото на април Радичев получи 2 години пробация, поправителен труд и удържане на 25 % от заплатата му след дивия екшън, който сътвори на магистрала „Тракия” на 2 август м. г. При подобна на днешната ситуация карнобатлията отби от пътя с лъскавия си мерцедес пълен с хора автобус и заплаши шофьора, че ще го линчува.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!