Ясно е кои са момчетата, пътували в колата ковчег, която се размаза в ТИР на международен път Е-79 между Мездра и Ботевград тази сутрин. Загиналият е 22-годишният Георги Атанасов.
Младежът се возел на предна дясна седалка на автомобила „Ауди“. Той е издъхнал на място след жестокия удар в тежкотоварния камион, съобщава bulnews.bg.


Загиналият  Георги АтанасовКритично е състоянието на шофьора на колата Денислав Димитров. Той е получил тежка черепно-мозъчна травма, от която е изпаднал в кома. Настанен е в столичната Окръжна болница, като медиците правят всичко по силите си, за да спасят живота му. 


Шофьорът Денислав Димитров

Останалите двама младежи са получили по-леки наранявания. Те вече са стабилизирани и животът им е вън от опасност. Едното момче – Искрен, е със счупен крак. Той вече е изписан от болницата и още днес се очаква да се прибере в селото.


От ляво на дясно: Петър, Георги и Денислав


Петър Иванов

Четвъртият пътник в колата е Петър Иванов, чийто таз е счупен. Той остава под наблюдение в столичния институт „Пирогов“.

Както БЛИЦ съобщи, адската катастрофа е станала малко преди 7 часа днес в местността Копяновец. 4-те момчета от Зверино са на възраст около 20 години. Те работят в завода „Кремиковци“ и пътували всяка сутрин.

Жителите на балканското селце са в шок от трагедията. Социалната мрежа фейсбук почерня от жалейки за загиналия младеж. Всички се молят за живота на шофьора на колата.