На официална церемония вчера, Райфайзенбанк взе 2 от най-значимите награди за отговорен бизнес за 2010 година на Българския форум на бизнес лидерите за – “Инвеститор в обществото” и наградата ENGAGE, която се присъжда от Международния форум на бизнес лидерите. Банката беше отличена за Дарителската кампания “Избери, за да помогнеш 2010 г.” , която беше подкрепена и от агенция БЛИЦ.
По време на кампанията бяха събрани 391 540 лева в подкрепа на 30 значими проекта в областите здравеопазване, социална сфера, култура и образование, опазване на околната среда. 2 945 служители на банката взеха участие в кампанията.

Статуетките бяха връчени от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и от Н.Пр. Стийв Уилямс, посланик на Великобритания в България.

На сайта на инициативата www.izberi.rbb.bg са публикувани резултати, новини и информация за набраните средства и за дарителската кампания “Избери, за да помогнеш”. На него ще се поместват отчетите на организациите, включени в кампанията, за това как са изразходвали дарените средства.