Попълнете търсена ключова дума или фраза

Хороскопи

Скорпион

24 окт.- 22 ноем.

Дневен хороскоп

Месечен хороскоп

Годишен хороскоп

Слънцето продължава да подчертава вашия слънчев осми дом през юни. Вниманието ви се насочва навътре, както и към близките лични отношения на по-дълбоко ниво. Личните трансформации, личната сила и интимните въпроси ви удовлетворяват най-много през този месец. Може да има силен фокус върху чуждите пари, като ресурси на партньор, наследство, банкиране и заеми.

Вие сте в по-голяма връзка с по-дълбоките и дори първични елементи на собствената си личност и по-способни да виждате тези неща в другите. Това може да бъде определено лично силно време от годината, ако приложите енергията на този транзит конструктивно.

Ако имате връзка, ежедневието може да е малко стресиращо и да не ви остави времето, което бихте искали да правите нещата с партньора си, но новата позиция на Венера ще балансира ситуацията, тъй като ще засили любовта, романтиката и емоциите, които ще ви мотивират да инвестирате време и внимание във връзката си. Планетата, прекарва по-голямата част от юни във вашия партньорски сектор, което прави връзките ви особено специални.

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам