Попълнете търсена ключова дума или фраза

Хороскопи

Скорпион

24 окт.- 22 ноем.

Дневен хороскоп

Месечен хороскоп

Годишен хороскоп

2022 година може да донесе популярност, успех и удовлетворение на мнозина от вас. Но това осъзнаване няма да дойде без постоянство и смелост. Останете фокусирани върху своите планове и цели, без да се отклонявате твърде далеч от първоначалното. За тези, които търсят работа, това е годината на възможността да се развиват, особено да се преоткриват, вярвайки в творческия си потенциал. Юпитер в Риби също ще ви помогне да извадите талантите си на повърхността, да ви направи по-креативни и може би да проправите нови пътища в кариерата си.

През 2022 г. Плутон изостря интуицията ви, а Юпитер и Нептун ви дават увереност във вашите проекти и насърчават вашия успех. Късметът ще ви съпътства, особено през първите пет месеца на годината. По-късно напредъкът ви ще бъде по-труден. 

Тази година може да бъде пълна с енергия, но ако насочвате невероятната си сила в грешна посока, тя очевидно може да има отрицателно въздействие върху живота ви, така че определено си струва да се опитате да помислите внимателно, преди да вземете важно решение. Понякога може да се окажете в ситуация, в която не знаете какво да правите, кое би било правилното решение. Не се безпокойте. Приятелите и семейството могат да ви помогнат много, просто трябва да споделите и да слушате тези, които са близки и доверени хора, тогава не можете да сгрешите.

Тази година ще изисква от вас ангажираност и лоялност към хората, с които живеете, без да се жертвате. През февруари и март ще трябва да напомните на някои хора за вашите приоритети, дори ако това означава да се дистанцирате от някой, който е твърде настойчив. Обстановката се прояснява през април, май и юни, но от юли отрицателна астрална конфигурация рискува отново да влоши нещата. Април и пролетта носят глътка свежест и романтика. 

През новата година ще се опитате да намерите златното сечение между стабилността и независимостта. Ще искате да подновите живота си и вашите взаимоотношения, лични и професионални, ще преминат тест на изпитания, като в същото време новите лица ще играят решаваща роля. През 2022 г. ще бъде възможно да се създадат нови приятелства. В живота ви ще влязат нови хора, които ще ви позволят да изразите себе си и да живеете по-свободно.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам