Лара Златарева, по-известна като кака Лара, винаги е твърдяла, че се е разделила с бившия си мъж – журналистa с румънски корени Владо Береану, защото вече не общували така добре, както в началото на брака им, но за всички е ясно, че причината е друга. И тя не е голямата разлика във възрастта им (20 години), нито различните им интереси, а фактът, че чаровницата две години въртяла любов с оператора Веселин зад гърба на мъжа си, пише "Уикенд".
Под влиянието на бушуващите страсти преди 5 години Лара се разведе с Владо и скоро след това роди дете от новата си тръпка. През цялото време Береану нямал никаква представа, че жена му върти любов с друг, камо ли, че е бременна. 

„Научих за това  от… телевизията”, признава той. В един прекрасен слънчев ден Лара съобщила на Владо, че вече не е щастлива с него и иска да напусне семейното жилище, за да живее другаде. Той проявил разбиране и дори й помогнал да си събере вещите, като и двамата се постарали да не разиграват циркове в името на дъщеря им Бернарда.

Береану твърди, че изпаднал в шок, когато настоящата ВИП съквартирантка, обявила в предаването „На кафе”, че има нов мъж в живота си и дори е бременна в шестия месец. „До тогава знаех само, че с дъщеря ми се изнасят да живеят отделно. Нямах никаква представа, че е с друг, още по-малко, че чака дете”, твърди журналистът. Той споделя още, че вече е забравил неприятните преживявания  от онзи период, макар че имало няколко месеца, в които се чувствал доста потиснат.