Лили Иванова сигурно е в ужас, защото вече има свое по-младо копие. 31-годишната Яница Русева изпълни вечния хит „Свири щурче“ на сцената на „Гласът на България“ точно като примата на българската естрада.

Собственичката на пиано бар в старата столица Велико Търново остави журито в музикалното шоу със смесени чувства. Въпреки изключително добрата имитация на парчето, никой от менторите не се обърна и не пожела Яница в отбора си.

„Това е копи-пейст Лили Иванова. Имитацията е едно към едно“, заяви Иван Лечев и така се обоснова защо не е натиснал бутона, за да обърне стола си. Освен гласовата имитация, Русева се опитва и визуално да прилична на изпълнителката на „Детелини“ като най-често ходи облечена в малки черни рокли с високи токчета, а косата й е напълно изправена, точно както на примата.

Според наши източници Лили е гледала изпълнението на 31-годишната си имитаторка и изпаднала в ужас, тя не можела да се побере в кожата си, че някаква неизвестна собственичка на бар я имитира толкова успешно. „Копия много, но оригиналът е само един“, заявила Иванова със своето небезизвестно самочувствие.

Отрязаната кандидатка за слава Яница продължава да има участия в своя пиано бар и да извива глас във Велико Търново.

Вижте видео на изпълнението ТУК