Вместо на сватба, каквато е била планувана скоро, Илиян Рангелов ще изпрати любимата си Милена в гроба. Това плачат и нареждат местни хора в пловдивското село Куртово Конаре.
Както БЛИЦ съобщи, трагедия разтърси региона. 26-годишната Милена Динова е била открита мъртва с видими следи от насилие и с прободна рана в гърдите. 

Снощи в 23:38 неин колега й е подал сигнал по телефона да излиза, за да я вземат за работа с още трима мъже. Трябвало да отидат нощна смяна в предприятие край Стамболйиски.
 

След като Милена не вдигнала телефона, колегите и тръгнали да я търсят и се натъкнали на тялото й. Изпаднали в шок. Както първо БЛИЦ съобщи, Милена е била сгодена за Илиян и от 2 години е живяла в дома му. Планирали са скоро сватба, били са щастливи. На всички снимки момичето е писало, че се чувства обичана в компанията на годеника си. 

Очаква се от Гърция, където живее и работи да пристигне майката на жертвата. Цялото село Куртово Конаре и родното село на Милена Ново село, е в потрес от недочакваната трагедия.
 

Както съобщихме, няма основна версия за зверството, няма и заподозрян. Илиян е спал, когато Милена е излязла за работа и е бил събуден от полицаите. 

Криминалисти коментираха пред БЛИЦ, че едва ли това убийство е случайно и е плод на нечие нападение, но към момента не откриват мотив и причина жизнерадостната 26-годишна красавица да бъде така жестоко ликвидирана.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА КЪРВАВОТО УБИЙСТВО НА КРАСИВАТА МИЛЕНА