Млада актриса се опита да продаде девствеността си за 15 000 долара, но бе изнасилена и принудена да позира за еротични снимки, преди да успее да избяга, скачайки през прозореца от третия етаж. Жената, идентифицирана като Кристина, се решила да продаде девствеността си на Михаил Днистрян, с който се запознала в интернет. Двамата са се споразумели и тя тръгнала от дома си в Азербайджан и пропътувала около 3000 километра от Баку до руския град Перм, за да се срещне с купувача.
Когато обаче пристигнала, мъжът очевидно променил своето решение. Той дори се опитал да й внуши, че тя му дължи пари, пише NewsRu. 28-годишният мъж, който платил за билета на жената, се опитал да направи актрисата проститутка. Когато тя отказала, той я пребил и я принудил да позира за голи снимки, след което я изнасилил в апартамента си.

Младата жена успяла да избяга, като си направила въже от чаршафи, с които се спуснала през прозореца от жилището, намиращо се на третия етаж. По време на бягството обаче жената паднала и си счупила бедрената кост.

Очевидци са успели да направят снимки от драматичното бягство.

Полицията е арестувала Днистрян. От там съобщиха, че в миналото срещу него са били повдигани обвинения в изнасилвания от жертви, които той също примамвал в своя апартамент с желанието да купи девствеността им.

Насилникът обаче се измъквал от затвора, защото съдът го смятал за вменяем и го пращал на лечение в лудница.

Кристина споделила пред полицаите, че е кръгъл сирак и е искала да събере пари, за да развие кариерата си на актриса.

Интимната приятелка на Днистрян, пожелала да запази анонимност, е признала, че е шокирана от случая и твърди, че той винаги е бил мил и нежен с нея.

Накои пък обвиняват момичето за случилото се. По думите им, тя трябва да бъде глобена за това, че се е опитала да се продаде. „Тя сама си го е причинила, като е влязла в света на проституцията”, казва един от тях.

Превод БЛИЦ