Връзката между вдовицата Дарина Павлова и италианския премиер Силвио Берлускони не е мираж, призна гадателката Теодора Стефанова, която се подвизава на Ботуша с прякора "врачката на Берлускони".
Маститият политик не просто посетил рождения ден на Дарина, както родните медии писаха, а дори пял на купона в нейна чест. Берлускони пристигнал за случая специално от Неапол и не се отделил от рожденичката нито за минута.
“Аз самата предрекох на Дарина, е ще има връзка с влиятелен италиански политик и ще живее в голяма къща в Италия”, похвали се Теодора пред Венета Райкова.
“Врачката на Берлускони” без свян и собствената си любовна афера с футболиста Мартин Станков, който днес живее с вдовицата на Емил Кюлев и дори й направи бебе. "Мартин е истински мъж и няма различна сексуална ориентация", категорична е Теодора Стефанова.

ДОСИЕ

• Теодора Стефанова твърди, че сведенията й за бъдещето идват от извънземно на име Уилсън от планетата Ванфим, което осъществява контакт единствено със нея и присъствието му не може да бъде усетено от останалите хора.
• Според силиконовата блондинка навремето самата Ванга я била поощрила да приеме съдбата си на човек с екстрасензорни способности.
• Теодора обаче не коментира публикациите в италианската преса срещу нейната особа и “способности”. Неотдавна влиятелният вестник "Куриере дела сера" се подигра на няколко страници с всички действащи в Италия ясновидци, като публикува погрешните им прогнози. Сред набедените в печалбарство бе и нашата Теодора.