Илияна Раева, Орлин и Виолета са фаворити на съдийката
Красивата част от журито в танцувалното риалити “Дансинг старс” Галена Великова призна, че иска бебе. Репортер на вестник “ШОУ” разбра, че Галена, която е омъжена за грък и от години управлява там няколко школи за стандартни и спортни танци, твърдо е решила да направи съвсем скоро най-хубавия подарък на съпруга си.

“Доскоро се състезавах, но стига толкова, време е за бебе”, сподели наскоро чаровната дама. Великова поддържа зверско темпо на работа. Оправната съдийка живее в Гърция, където управлява цели пет школи в Атина и лети всеки понеделник и четвъртък до България заради шоуто.

“Виновник” за участието на професионалната танцьорка в съдийската тройка на шоуто се оказал съпругът й, който я навил все пак да се пробва. “Съпругът ми е инициаторът, настояваше с: “Ти трябва да го направиш, трябва да отидеш, това е голямо предизвикателство!” Галена е била много пъти шампион по танци и на България, и на Гърция, където в момента обучава тамошните шампиони. Поканите към нея постоянно валят, а най-прясната била от Кипър. Започнала е да танцува от 9-годишна.

Фаворити в “Дансинг старс” на Галена Великова са Орлин Павлов, Илияна Раева и Виолета Марковска. “Безспорните черешки на тортата в шоуто за мен са Божидар и Жоро, тортата нямаше да е просто същата без тях”, разкри Великова.

Гръцкият съпруг на Великова също бил в танцовия бизнес, но не бил танцьор. Само финансирал школите на амбициозната си съпруга и се занимавал с маркетинга. Не ревнувал Великова, независимо от провокативните танци, които тя демонстрира в “Дансинг старс” миналия понеделник. Тогава тя смени цели три тоалета и танцува с трима партньора наведнъж, хвърляйки в екстаз публиката.